Alle ble håndtakket for innsatsen

FORENING: Det blir noe spesielt da profesjonalitet møtes. Foto: Festspillene i Elverum

Samtlige medlemmer i det internasjonalt anerkjente Elverum Mannskor ble håndtakket for innsatsen av den spanske stordirigenten Juanjo Mena. Profesjonalitet satt i system, hvisket publikum.

Som vanlig satte Elverum Mannskor stemningen og sikret høy kunstnerisk kvalitet under avsyngingen av selveste Elverumssangen under åpningen av Festspillene i Elverum nylig. Som i realiteten de eneste offisielle leverandørene av bysangen, er det meritterte og høyt dekorerte mannskoret med den oppsiktsvekkende triple bunnlinjentenkningen, helt selvskrevne da høytid og stolthet skal bygges i Elverum.

– For oss er dette blitt en stolt og fin tradisjon. Vi tjuvstarter på en måte nytt sangerår med å samles til Festspill-åpning. I år var det spesielt fint og flott at den verdenskjente dirigenten Juanjo Mena faktisk takket hver enkelt av oss med et varmt håndtrykk etter vår innsats, sier den alltid tilstedeværende og overordentlig skikkelige president 1. tenor Nyberg, til Burgunder-Nytt etter at teppet var falt i Terningen Arena.

Presidenten vil ikke overtolke hendelsen, men sier i en kommentar at det helt klart opplevdes som en anerkjennelse av at koret holder en standard det er verdt å sette pris på.

Burgunder-Nytt hørte at flere av det tallrike publikummet uttrykte begeistret at det skapes noe helt spesielt i rom som er bygget utelukkende på profesjonalitet. I dette tilfellet store verdensstjerner, et av Europas ytterste klassiske ungdomsorkestre og koret som nylig tok andreplassen i Innlandsmesterskapet for kor i skjønn forening. En forening som er skapt av det tvers gjennom profesjonelle og rutinerte Festspillene i Elverum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.