Prestisjetunge oppdrag i Brussel

Burgunder-Nytt har fått innsyn i deler av det imponerende reiseheftet som er gitt ut i forbindelse med Elverum mannskors tur til Brussel.

Elverum Mannskor er i gang med ny sesong. Torsdag går turen til Brussel. Både offisielle oppdrag og mer uformelle treff og ren indremedisinsk aktivitet står på programmet.

Burgunder-Nytt har, som eneste korfaglige nyhetsmedium, fått innsyn i deler av det svært detaljerte og innholdsrike informasjonsheftet som er gitt ut i anledning reisen.

Tung kompetanse

Det er korets reise- og opplevelseskomité som har utgitt heftet og etter det vi forstår er det 1. tenor Bråtebekken som har hatt redaktøransvaret. Hvem andre som sitter i komiteen er ikke kjent, men kilder tett på koret Burgunder-Nytt har vært i kontakt med, regner 2. tenor Bjøntegaard som selvskreven i en slik sammenheng.

– Komiteen er satt sammen av medlemmer med spesialkompetanse innenfor ulike områder. Slik alle våre komiteer blir. Det er summen som teller, ikke enkeltmedlemmers bidrag, sier strategisk overhode og visepresident 2. tenor Søgaard i en kort kommentar.

EFTA-ambassadører

Visepresident 2. tenor Søgaard

I programmet kommer det fram at Elverum Mannskor skal på offisielt besøk til NATOs hovedkvarter fredag og møte våre fremste eksperter på forsvar og strategi.

Videre er koret bedt om å sørge for det kunstneriske under den diplomat-tunge seremonien når Norge skal ta over formannskapsvervet i EFTA torsdag kveld.

Indremedisinsk

På plakaten med våre nye belgiske venner.

Koret bygger ut sitt omfattende internasjonale initiativ med et møte med mannskoret Tebasco som holder til i Maarke Kerkem, en times veg utenfor den belgiske hovedstaden. Som burgunderjakkene, et ledende regionalt kor.

– Ellers er det mye indremedisinsk på programmet. Som vanlig legges det opp til gruppearbeid som denne gangen vil omfatte det strategiske arbeidet vi bestandig har langt fremme i bevisstheten. Mange ser nok særlig fram til middagen lørdag kveld der vi skal slå oss litt ekstra løs, sier en hemmelighetsfull visepresident Søgaard.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.