Munthert Mannskor

Billettsalget er  i full gang

Den festlige plakaten er tegnet av korets gode venn og meget anerkjente Hallvard Skauge.

Så er tiden endelig kommet; billett-salget til den så lenge etterlengtede storforestillingen «Munthert Mannskor» kan starte.

Og det høyt dekorerte koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen lover mer, mye, mye, mye mer enn munter mannskorsang. Som vanlig har de burgunderrøde fått med seg flere på laget når Margrethe Munthe-året skal avsluttes med brask og bram i Elverum Kulturhus 3. og 4.desember.

Mange med på laget
7.klassinger, plukket ut fra alle Elverums barneskoler og ledet av Anette Solberg skal danne barnekoret. Videre vil nøye utplukkede musikere akkompagnere, muntre korfruer vil servere forfriskninger og ikke minst skal korets egen 1.tenor, Geir Prøven, være vert for gigantfeiringen. Det gjør han gjennom skikkelsen som storebror og kunstmaler Gerhard Munthe. Gjennom barnesang, muntre fortellinger og maling (!) i Festsalens foaje, blir publikum ledet inn til kulturhusets storstue og Margrethe Munthe-sanger framført på en til nå helt ukjent måte. Alt arrangert av for tiden permitterte sjefsdirigent, kunstneriske lederog muligens professor i Elverum Mannskor, nå 2.tenor, Munthe-arrangør og muligens professor i Elverum Mannskor, Per Kjelland.

Stolt president
– Vi satser alt på at Munthert Mannskor skal bli et verdig punktum for et stort Margrethe Munthe-år i Elverum. Vi er stolte og glade for å kunne presentere en helaften der vår egen Margrethe Munthe skal feires og hylles
. Det er mange kulturelle krefter som har vært i sving i jubileumsåret og vi er trygge på at dette blir en avslutning som publikum vil huske, sier den veltalende presidenten med den vakre tenorstemmen og den særlig kameratslige og empatiske væremåten, 1.tenor Einar Mellum.

Guttene i NRK-studioet tidlig mandag morgen. Foto: NRK.

Direkte på NRK
Ikke før var nyheten om den påkostede og meget kunstnerisk høyt utviklede forestillingen på gata, før statskanalen NRK var etter guttene for å få en eksklusiv smakebit. Selvsagt stilte korister til studio på direkten for å gi det forventningsfulle radiopublikummet det de hadde skrudd på radioen for. Med president, visepresident, presidentskapsmedlem, sjefsdirigent og kunstnerisk leder, permittert sjefsdirigent og kunstnerisk leder nå spesialrådgiver i internasjonale spørsmål direkte underlagt presidentskapet og Margrethe Munthe-arrangør, reisekoordinator direkte underlagt presidentskapet, tidligere formann og stedfortredende merkevarebygger ble Munthe-toner levert helt presist og vemodig vakkert. Statskanalens innslag viser at guttene er på rett vei. Og nå handler det meste om å sikre seg billetter. Lytt til NRK-innslaget her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.