Korrupsjonsanklager igjen

Ny pussig vintrekning

Blide fjes da dealen var fikset onsdag. Furuheim til venstre, 1.bass Busk til høyre. Legg merke til at 1.tenor Skjæret følger situasjonen svært tett.

Mafiapåstandene hagler igjen etter den veldige sesongavslutningen til det høyt dekorerte og nesten alltid CD-aktuelle koret med den korpolitisk oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen, Elverum Mannskor.

Burgunder-Nytt mottok sent onsdag kveld et anonymt tips om at Elverum Mannskors siste vintrekning før ferien gikk i den frittalende systemkritiker og presidentskapsutnevnte stemmekoordinator for 2. tenorene, Bjørge roten-til-alt-ondt-i-skosjikane-saka Furhueims, favør. Gevinsten skal, i følge ryktene, ha kommet etter omfattende triksing med tallkulene og som en ren gjenytelse. Tipseren, som av personlige årsaker ønsker anonymitet, sier han tilhører kretsen rundt presidentskapet og kan fortelle at trekningen er tatt opp med presidenten. Årsaken skal, i følge samme kilde, være den svært mafialiknende trekningsmåten som ble benyttet. Les om skosjikanesaka her.

– Jeg har ingen kommentar i sakens anledning annet enn at jeg observerte det som skjedde. Først trakk Furuheim ut en vinnerkule fra posen, så trakk vinneren ut Furuheims nummer. Slik vant Furuheim vinflaske nummer to til uvanlig spredt klapping fra en hoderystende og nærmest vantro forsamling, sier den nesten bestandig klarttenkende og presise visepresidenten med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring samt generalsekretær i det på stadig flere måter veldige korets blytunge kunstneriske utvalget, 2.tenoren med mer oppsiktsvekkende bart enn stemme, Gunnar Østmoe. Han legger til at presidentskapet ikke vil gjøre noen verdens ting for å finne fram til kilden som har lekket til Burgunder-Nytt i sakens anledning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.