Tok ingen sjanser i Terningen Arena

Sissel valgte burgunder

Da verdensstjernen Sissel Kyrkjebø entret Terningen Arena, på mange måter Elverum Mannskors hjemmebane, tok hun ingen sjanser. Hun stilte i burgunderrødt.

Sissel Kyrkjebø møtte sitt publikum i ja, burgunderrødt. Hva ellers?. Foto: Anita Høiby Gotehus, Østlendingen.

En svært stolt og glad, men langt fra overrasket president og 1. tenor i det på mange måter veldige mannskoret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den korpolitisk svært oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkninga, Einar Mellum, sa i en kommentar sent søndag kveld at Kyrkjebøs valg av kjole neppe var tilfeldig. Til det var det burgunderrøde for fremtredende.

– Jeg tror heller at verdensstjernen har gjort grundig forarbeid. Elverumspublikummet er vant til å få levert gode konsertopplevelser med et burgunderrødt kunstnerisk bakteppe. Dette visste hun nok og tok derfor ingen sjanser. Du kan si at Kyrkjebø kjørte på det sikre, sier den høyt empatisk utviklede presidenten med den klokkeklare røsten.

Også visepresidenten med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring samt generalsekretær i det på mange måter veldige mannskorets blytunge kunstneriske utvalg, 2. tenoren med den mer oppsiktsvekkende barten enn stemmen, Gunnar Østmoe, var tilfreds med hva han så i den fullsatte Terningen Arena søndag kveld. Han sier en kort uttalelse at han tror Kyrkjebø, som Elverum Mannskor, har fått sitt sceneantrekk skreddersydd. Riktignok er han i tvil om kvaliteten var lik. Selv har jo koret sine velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakker fra sin korskredder i fjerne Østen som utelukkende bruker den aller beste silke.

– Vi har jobbet hardt i mange år for å få aksept for at det burgunderrøde skal gå hånd i hånd med kunstnerisk kvalitet. At selveste Sissel Kyrkjebø også så å si kaster seg på denne bølgen, er en aksept for vår tenkning og ikke minst er det et kvalitetsstempel i forhold til vårt kunstneriske nivå, sier visepresidenten i det svært dekorerte og nesten alltid CD-aktuelle mannskoret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.