Ny folkevandring i gatene

Vekket enorm interesse

– Artig i år igjen. Nå har elverumsingene i flere år vist at de ønsker å pynte seg, rope hurra og feire når Elverum Mannskor kommer marsjerende i gatene. Dette vil vi fortsette med, sier burgunderjakkenes president Krey.

– Det slår altså aldri feil; når vi har bestemt oss for å synge og gå etter hverandre, så stiller publikum opp, det er rørende, sier presidenten for de burgunderkledde kulturkjæledeggene med den internasjonalt etterhvert svært anerkjente grunntonen, Elverum Mannskor.

Den alltid presise, svært imøtekomne og gjennomempatiske presidenten med den langt over middels gode 1.bass-stemmen, Jan Eirik Krey, sier i en kommentar at koret med den korpolitisk oppsikstsvekkende triple bunnlinjetenkningen, helt sikkert vil fortsette 17.mai-tradisjonen.

– Det virker som om mange har anledning til å få oppleve oss akkurat på denne spesielle dagen, altså 17. mai. Jeg tror vi har truffet godt på valget av dag. Ikke engang det sure været hindret denne gangen tusenvis av elverumsinger fra å ta på finstasen og rope hurra da Elverum Mannskor entret vårgatene med taktfast sang, sier en stolt president.

De offisielle og i realiteten eneste leverandørene av byens Elverumssangen vartet som vanlig opp med sang i forbindelse med dagens tale og annet som foregikk på Elverum Torg. President og oberstløytnant Krey var også ekstra stolt og glad i år.

– Kommunen har bestemt seg for å gjeninnføre salutten fra Festningen. En salutt jeg regner med er for å varsle om feiring og glede i forbindelse med at koret viser seg i gatene. Virkelig artig for oss som til daglig jobber med å bygge opp mannskor stein for stein, sa en meget veltalende og uvanlig høytidsstemt og beveget president Krey til den internasjonale korpressen sent søndag kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.