Operafesten et eventyr

Takker i kortfattet pressemelding

Anders Baasmo Christiansen i burgunderjakke.

«Burgunderjakkene har landet etter lørdagens gigantiske operaopplevelse. Vi gjorde det, og vi gjorde det til gagns. Nå er tiden kommet for å takke», skriver presidenten for det høyaktuelle koret med de opp mot vemodig vakre burgunderrøde jakkene, Jan Eirik Krey, i en kort pressemelding.

Den alltid velopplagte presidenten peker i pressemeldingen først på det enorme medietrykket som har vært etter at lysene ble slukket i Terningen Arena natt til søndag.

«Det ville vært alt for omfattende å ta imot hver enkelt henvendelse fra de ulike medier og behandle dem hver for seg. Derfor denne pressemeldingen», heter det i pressemeldingen.

Kilder som står ganske nær enkelte av korets medlemmer skal ha sagt til andre at guttene hadde en såkalt debriefing mandag kveld. Enkelte kritikere har påstått at det automatisk vil komme en nedtur etter slike suksesshistoriet, men Burgunder-Nytt kjenner til at koret sitter inne med tung kompetanse innen krisepsykiatri og helsekommunikasjon. Det har ikke vært mulig å få bekreftet verken det ene eller det andre. Det eneste man med sikkerhet kan si er det som er skrevet i pressemeldingen som har gått til hele den internasjonale korpressen.

Solister og kor i rørende samsang.

«Tiden er kommet for å takke. Og mest av alt til alle som møtte opp og gjorde dette til tidenes operafest i Elverum. Så er det å takke alle våre kunstneriske venner fra nær og fjern som leverte fra øverste hylle. Ingen nevnt, ingen glemt. Det er selvsagt også på sin plass på en slik dag å takke hver enkelt av korsangerne som også leverte maksimalt. Takk. Jeg kan videre bekrefte at koret allerede er i gang med planlegging av nye korhistoriske aktiviteter», heter det i pressemeldingen som er underskrevet med «en stolt, glad og til dels ydmyk president, Jan Eirik Krey.

Burgunder-Nytt har forsøkt å få kontakt med presidenten, presidentskapsmedlemmer og andre sentrale og mindre sentrale kilder i koret med den korpolitisk oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen, uten hell. Vi vil garantert komme tilbake til mer fra den gedigne operagallaen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.