2.tenorer setter spor

I serien stemmegrupper som kan mer enn å synge er turen nå kommet til 2. tenorene. Og her mangler det ikke på variert og essensiell kompetanse.

Oppslag i fredagens lokalavis Østlendingen preges av 2. tenorer.

Den oppmerksomme Burgunder-Nytt-leseren vil huske den oppsiktsvekkende reportasjen om at 1.basser kan brukes både til å rydde gamle ting ut av skap og heie på håndballag. Nå er turen kommet til rekka med 2. tenorer, også den proppfull av kunnskap og kompetanse. Det er bare å ta en kikk for eksempel på lokalavisa Østlendingens førsteside fredag.

Førstesida preges av to 2.tenorer i det høyt dekorerte koret med den internasjonalt anerkjente grunntonene og mer lokalt aksepterte klangen, Elverum Mannskor. Høgskole-dekan og e-verkstyreleder Svenkerud leverer samfunnsansvar mens veterinær Lømo snakker dyras sak på en måte som bare en 2. tenor kan gjøre det. Viktige temaer og gode uttalelser.

– Vi er et kor i stadig vekst og i det siste har vi i tillegg til kvantitet også vært opptatt av kvalitet. Det kunstneriske er selvsagt det viktigste i et kor, men for å drive koret framover, er vi i tillegg avhengig av en bred og solid kompetanse på flere virksomhetsområder. Det å være toneangivende i andre miljøer og på andre plattformer, ser jeg på som en enorm styrke både kunstnerisk, omdømmemessig og indremedisinsk. Setter du mange folk som utgjør en forskjell sammen, ja da får du en gruppe som utgjør stor forskjell. Den siste der bør du forresten notere deg og ta med deg videre i livet, sier en strålende opplagt og alltid like treffende president 2. bass Lange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.