Med egen opplæringsvideo

Se Burgunderjakkenes opplæringsvideo her.

Burgunder-Nytt var, som eneste representant fra medie-Norge, flue på veggen da Elverum Mannskor nylig forberedte 17.mai-feiring. Vi kan i dag presentere de helt unike bildene.

– Målet med denne kompetansesamlingen var å utforme en form for veileder vi har valgt å kalle «Veileder for smittevern for mannskor med burgunderrøde jakker i forbindelse med feiring av Grunnlovsdagen 2020». Den skal gi råd og føringer til mannskor med burgunderrøde jakker som ønsker å gjøre en opptreden under koronavirusutbruddet (covid-19) 17.mai 2020. Veilederen kommer selvsagt i tillegg til eksisterende, allmenne og for kor særskilte, regler og retningslinjer utarbeidet av Folkehelseinstituttet og andre, sier den uvanlig ansvarsfulle presidenten for det høyt dekorerte koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den korpolitisk helt oppsiktsvekkende triple bunnlinjentenkningen, 2. bass Lange.

Som den eksklusive videoen viser, prøver og feiler kompetansegruppen og kommer frem til en fin mulighet for feiring til tross for den svært krevende situasjonen.

– Vi er kjent for vår tunge, brede og spisse kompetanse innenfor flere områder og føler slik sett et ansvar for å dele denne med hele kor-Norge i denne spesielle situasjonen. Vi håper mange vil studere videoinnslaget og det er selvsagt greit å benytte den i rent opplæringsøyemed, sier den svært populære og helt enstemmig årsmøtevalgte presidenten raust. Den velformulerte president 2. bass Lange legger også ved korets sekspunkters Korona-huskeliste han håer kan være til hjelp og nytte:

1. Hold avstand

2. Bruk hodet

3. Syng rett fram, ikke rett ut, ned eller til sidene

4. Beskytt deg med egnet smittevernutstyr

5. Tenk sikkerhet framfor kunstnerisk kvalitet

6. Vask hendene og ta av sangerlua inne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.