Tenor-skøyer kjenner få grenser

Burgunderrød movember

Et glimt inn i en helt annen verden.

Den ofte noe breiale systemkritiker og 2.tenor, Bjørge «roten-til-alt-ondt-i-skosjikane-saka» Furuheim, farget på novembers siste dag sin movember-bart burgunderrød. Nei, ikke sant. Hvem ellers?

Mange i det internasjonale kormiljøet fikk seg en støkk da det sent søndag kveld ble spredt et bilde av den mer eller mindre kjente tenor-klovnen i det svært kjente og nesten alltid CD-aktuelle mannskoret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og med sin korpolitisk helt oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkning. Bildet viser helt tydelig Bjørge «roten-til-alt-ondt-i-skosjikane-saka» Furuheim. Bildet viser også helt tydelig en bart og den er i hvert fall ikke i samme farge som annet synlig hår på systemkritikeren og skøyerens kropp.

– Jeg skal selvsagt ikke være påståelig da jeg bare har sett hår på Furuheims kropp som er synlig for alle andre også, for å si det på den måten. Men det kan jo se ut som om her er brukt kunstig farge for å skape et slags burgunderrødt skjær, sier visepresident med særlig ansvar for markedsføring og merkevarebygging samt generalsekretær i korets veldige kunstneriske utvalg. 2. tenor Gunnar Østmoe.

Tenoren med den mer spesielle barten enn stemmen, uttalte sent søndag kveld at han egentlig ikke hadde lyst til å tenke på naturlig eller ikke naturlig hårfarge på Furuheims ulike kroppsdeler da det tross alt var første søndag i advent og tid for familie. Men han la til på sitt helt sedvanlige hyggelige og adekvate vis at han på mange måter forstår at den globale korpressen ivrer etter å finne ut av Furuheims hårfine ablegøyer. Les om skosjikane-saka her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.