Sissel Kyrkjebø lurte alle

Når enden er god…

– I sort kjole, ikke burgunderrød? Publikum var lamslått da Sissel Kyrkjebø entret Terningen Arena fredag. Lettelsen var enorm da sangfuglen avslørte hva som lå bak fargevalget.

Sissel i burgunderrødt som Elverum Mannskors jakker.

I fjor stilte verdensstjernen i en burgunderrød kjole. De fleste forståsegpåere innen korpressen og alle andre mente det var helt naturlig og det eneste riktige i byen med mannskoret som er kjent for sine velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakker i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen.

– Da hun denne gangen kom i en sort kjole, ble jeg først matt, mattheten gikk så over i nummenhet og til slutt oppgitthet. Men inni meg kvernet tankene; Kyrkebø er jo ikke dum, det må være noe vi ikke ser. Og det var det jo, sier visepresidenten med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring samt generalsekretær i det veldige kunstneriske utvalget for de kongelige hoffleverandørene av Gamle Norge og de offisielle og nærmest eneste seriøse leverandørene av Elverumssangen, 2. tenor Gunnar Østmoe. Les om fjorårets konsert her.

Sissel i sort som Elverum Mannskors benklær.

For midt i konserten gikk nemlig sangdronningen fra Bergen ut for å skifte. Ut på scenen kom hun tilbake i en helt fargeriktig kjole, nemlig en burgunderrød. Hele Kyrkjebøs smarte opplegg åpenbarte seg og lettelsen sto å lese i publikum.

– Jeg vil si Kyrkjebø denne gangen tok enda et skritt nærmere Elverum Mannskor og anerkjente på en ypperlig måte vår triple bunnlinjetenkning og vår gjennomsubstansielle visjon. Først kjørte hun sort – samme farge som på våre benklær. Så følger hun altså opp med burgunderrødt som i jakkene våre. Klart det er rørende. På mange måter vil jeg si det burgunderrøde verdigrunnlaget vant en seier i kveld, sier visepresidenten i det nesten bestandig CD-aktuelle koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen.

Tenoren, med den mer spesielle barten enn stemmen, avslutter med at han nå aller mest er veldig glad. Både på Sissel Kyrkjebøs og Elverum Mannskors vegne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.