På nett

Presidenten innbyr til aktiv dialog

Bildet viser frivillige i gang med å montere veggplakater i forbindelse med lanseringen av de nye hjemmesidene.

Da er de nye og svært etter-spurte hjemmesidene til Elverum Mannskor endelig på plass.

– Det har lenge vært klart at webløsningen som Norges Korforbund tilbyr sine medlemskor blir for enkel og lite formålsvennlig for vårt behov. Nå har vi fått en plattform vi kan bygge videre på, sier president Mellum.

Offisiell hjemmeside
Den alltid like veltalende og presise mannskor-presidenten sier at den nye løsningen innbyr til dialog og aktivt bruk. Meningsutvekslinger og debatt er likestilt med nyttig informasjon om koret og korets omfattende virksomhet. Dette har vært en klar målsetning for arbeidet med de nye hjemmesidene som kom som resultat av den årsmøtevedtatte virksomhetsplanen.
– Vi ønsker at www.burgunderjakkene.no skal være en møteplass for korinteresserte og et forum for diskusjon og meningsytring. Samtidig er jo dette vår offisielle hjemmeside og leseren kan lese vår fjerne og nære historie, samt holde seg oppdatert på hva vi til enhver tid sysler med, sier en uvanlig godt opplagt president for det tallrike koret med de uvanlig velsittende korjakkene.

Enkel oppbygning
I hovedmenyen er det totalt ni valg. Under ”Burgunderjakkene” følger en kort beskrivelse av dagens Elverum Mannskor, mens under ”Historien” ligger stoff om korets virksomhet fra stiftelsen i 1897. Under ”Mål og visjoner” ligger de til enhver tid nyeste vedtekter, mål, visjoner og verdigrunnlag for korets virksomhet og korets fire siste årsmeldinger ligger under valget ”Årsmeldinger”.
– Videre har vi valgene ”Presidentskapet” og ”Kontakt”, som presenterer det sittende presidentskapet og som gir alt av kontaktopplysninger. Men kanskje spesielt artig er det med korets eget ”Medierom”. Her vil vi legge ut videoer, bilder og lydfiler fra våre opptredener. I tillegg er det også lagt opp til kalenderfunksjon og gjestebok. Og for å ivareta den stadig større internasjonale interessen rundt koret, har vi laget en presentasjon på engelsk. Det er bare å kaste seg inn i den burgunderrøde korverdenen, oppfordrer en fornøyd president Einar Mellum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.