Stevnet

Røros-programmet offentliggjort

Forbundsfana som skal vaie i Røros-vinden i perioden mellom 11. og 13.juni.

– Kravet om offentlighet og det konstante presset ble for stort, det mest formålstjenelige for oss er å allerede nå offentliggjøre hva vi skal synge under stevnet på Røros 11.-13.juni.

Det sier president og 1.tenor i Elverum Mannskor, Einar Mellum. Han forteller at både han selv og visepresident Østmoe spesielt, men hele presidentskapet og flere av medlemmene i det høyt dekorerte koret, stadig blir oppringt og forsøkt bestukket for å gi opplysninger om Røros-reportairet.
– Kortaktisk hadde det vært bedre å vente. Men vi får ganske enkelt ikke nødvendig arbeidsro i forkant av det viktige forbundsstevnet. Uten ro i forberedelsene kan den kunstneriske kvaliteten forringes. Det kan vi ikke risikere og går derfor ut med nyheten allerede nå, sier en ordknapp  og uvanlig bestemt president.  Presidenten for de toneangivende gladguttene i de rørende vakre korjakkene vil ikke kommentere saken ytterligere men viser til pressemeldingen som er kommet:

Elverum Mannskors kunstneriske utvalg er ferdig med det strategisk og musikalsk særdeles krevende og overordentlig viktige arbeidet med å finne et adekvat og merkevaremessig godt program for Burgunderjakkene under sangerstevnet på Røros. Etter tunge og til tider vanskelige samtaler og krevende korpolitiske vurderinger kom utvalget, bestående av vikarierende sjefsdirigent og kunstnerisk leder Åsmund Mjelva, visepresident Gunnar Østmoe, veteran og æresmedlem Per Hulbækdal og permittert sjefsdirigent og kunstnerisk leder, per tiden spesialrådgiver i internasjonale spørsmål direkte underlagt presidentskapet og muligens professor i Elverum Mannskor, Per Kjelland, fram til følgende tre sanger:

Kaffe og Te
Songs My Mother Taught Me
I Midnattsolen

For Elverum Mannskors kunstneriske utvalg
Gunnar Østmoe
visepresident

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.