Klart for Høstjazz i Burgunder

Den helt unike blandingen av mannskorsang og gla`jazz er etter hvert blitt kjent for musikkelskere i hele Østerdalen.

Onsdag 25. oktober er det igjen klart for musikalsk toppmøte mellom det høyt dekorerte og prisbelønte Elverum Mannskor og de stødige guttene i Christianfjeld Jazzorchester. Denne gangen er Thon Partner Elgstua stedet og moroa starter 19.30. Selvsagt med gode muligheter for noe høsthyggelig i glassene.

– Dette er blitt en årlig happening for oss. Et fint avbrekk og noe vi ser fram til hver gang. Lave skuldre og lav kunstnerisk terskel er noen ganger befriende. Og for noe karer vi har i ryggen, Christianfjeld Jazzorchester leverer bestandig fra aller øverste hylle, sier konstituert leder av Elverum Mannskors kunstneriske utvalg, 2. bass Kjenstadbakk.

Billetter kan enten kjøpes i døra eller ved å følge denne lenken.

KLAR: Burgunderrødt er høstens farge, sier visepresident 2. tenor Søgård.

Den uvanlig musikalske og bestandig godt forberedte 2.bassen kan love et variert program med flere ulike avdelinger. Den svært veltalende og bestandig humane konstituerte lederen holder det meste av programmet unna offentligheten, men sier det blir både gode drikkeviser og vemodig vakre mannskorperler.

Også den ofte mer snakkesalige visepresident og 2. tenor Søgård sier til Burgunder-Nytt at dette blir en konsert som garantert vil få publikum til å glemme høstmørket noen timer.

– Burgunderrød er en av høstens farger. Du kan si vi med denne konserten ønsker å sette en musikalsk farge på årstiden, sier visepresidenten på sin sedvanlige og særegne lyriske måte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.