Konsert med julestemningsgaranti

President 1. tenor Nyberg garanterer julestemning når Elverum Mannskor serverer konsertopplevelsen «Snøfall og andre innfall» på Skogmuseet torsdag 14. desember.

KLAR: President 1. tenor Nyberg er klar for å skape ekte førjulsstemning.

Den veltalende og bestandig godt opplagte presidenten sier at denne gangen vil publikum få servert en ren Elverum Mannskor-produksjon, eller «Absolute Burgunder», som er den mer folkelige betegnelsen på konseptet.

Billetter kan du sikre deg her

– Vi ser at mange kor trekker til seg ymse artister for på en måte å toppe opplevelsen. Vi har jo selv samarbeidet med nasjonale og internasjonale krefter. Så vi tok en runde på hvem som kunne være aktuelle denne gangen og landet på at vi like gjerne kunne lete etter stjerneskudd i våre egne rekker. Vi er jo selv premiert som et av de aller beste korene, sier presidenten for det høyt dekorerte koret med de åpenbart skreddersydde burgunderrøde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen.

Den noen ganger helt renstrøkne tenoren sier at koret vil stille mannsterke og alle kveldens solister er plukket fra korets egne medlemmer. Presidenten røper at Burgunderjakkene denne kvelden vil presentere et magisk spekter av julemusikk og kan røpe høydepunkter som klassikeren O Helga Natt og Selmas Sang fra NRK. 

– Det er verdt å nevne at de siste oppsetningene våre har vært utsolgt, så det kan være smart å være tidlig ute. Og for all del; publikum får selvsagt muligheten til delta i allsang sammen med det høyt premierte mannskoret vårt, avslutter presidenten. Han lover å slippe flere eventyrlige detaljer rundt den veldige konsertopplevelsen i ukene fram til den store konsertbegivenheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.