Nå braker det løs med sangerstevne

Oppmarsj, konserter, busksang, sangermiddag og ikke minst; tid til hygge og nye bekjentskap. Det er klart for sangerstevne i Elverum.

GLEDER SEG: President 1.tenor Nyberg er klar for sangerstevne.

Det er Elverum Mannskor som denne gangen står som teknisk arrangør for NKØs forbundsstevne. Det 59. i rekken, med 20 påmeldte kor og rundt 450 sangere.

Det braker løs allerede fredag kveld og da går det slag i slag fram til søndag lunsj.

Sjekk programmet her

– Det er flere høydepunkter under et slik tradisjonsrikt sangerstevne, men så klart er både konsertene, der korene får vise seg fram og sangermiddagen høydepunkter for de aller fleste. Men vi har også forhåpninger til opplegget på Glomdalsmuseet søndag formiddag og til busksynginga på Lokket lørdag ettermiddag, sier president 1. tenor Nyberg.

Det blir konserter både i Storstua i kulturhuset og i rådhusets festsal lørdag formiddag. Busksynginga lørdag ettermiddag skal være en arena der kor får vise seg fram for det store publikummet. Hele byen er invitert til busksynging med nogo attåt.

Les om busksynginga her

Glomdalsmuseet, med sine bygninger fra hele Østerdalen, er en perfekt ramme for en vandring der korene får levere ved sine respektive tun.

– Varselet tyder på et noe utrygt vær, men vi får håpe værgudene likevel viser seg å være på vår side. Været vil i hvert fall ikke hindre oss i å lage et minnerikt sangerstevne, sier den alltid like veltalende og kloke presidenten for det høyt dekorerte og internasjonal anerkjente vertskoret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.