Sangerstevnet 2024

Endelig kan vi si velkommen til Elverum!

President 1. tenor Nyberg og stevnegeneral 1. tenor Mellum ønsker velkommen til stevne. Her i svært kjente omgivelser etter å ha mottatt en pris eller en pengegaver på vegne av Elverum Mannskor.

Det er med glede Elverum Mannskor igjen kan ønske sangere og dirigenter velkommen til Elverum. For 59. gang arrangeres sangerstevne i regi av Østerdalen Sangerforbund/Norges Korforbund Østerdalen. Med dette stevnet bringer vi tradisjonen stolt videre.

Etter at vi tok over stafettpinnen fra Røros Sangforening for to år siden, har vi i samarbeid med NKØ-styret, laget et sangerstevne vi tror dere vil like. Dette er et stevne tuftet på det vi liker best; å treffes, å se igjen gamle kjente, å stifte nye bekjentskaper og rett og slett å ha det trivelig sammen med sangen som forener oss.

Vi har lagt til rette for et kompakt stevne med to konsertarenaer vegg-i-vegg, i Elverum rådhus. Selv om konsertene går parallelt, håper vi at dette skal gjøre det mulig lytte til hverandre, og eventuelt forflytte seg mellom lokalene hvis ønskelig.

Utenom dette håper vi at sangerne setter preg på byen med tilstedeværelse og ikke minst håper vi riktig mange vil overvære busksangen på Lokket, et minnerikt vorspiel til sangermiddagen.

Åpning av stevnet og sangermiddagen foregår i Elverumshallen og dersom værgudene er med oss, får vi forhåpentligvis en fin avslutning på Glomdalsmuseet søndag. Vi ønsker dere alle fine stevnedager i Elverum.

 Under finner dere programmene for helga.

Om det skulle oppstå problemer eller en akutt situasjon kan du ringe:

  • Stevnegeneral: Einar Mellum 915 30 892
  • Sanitetsansvarlig: Dag Søgaard 908 31 768
  • Legevakt i Elverum: 624 11 500

Her er programmene

Stevneprogrammet, konsertprogrammene og øvingstider for hvert enkelt kor er spikret. Under følger samtlige tider og rekkefølger.

Her er plakaten som skal trekke folk til busksynginga: